De Technologieco. van Jiangsubiostronger, Ltd

 

HGH, Peptides, igf-1 LR3, EGF, VEGF, Steroïden en SARMs-poeder, Enz.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productensynthetisch de groeihormoon

Spier de Bouwpeptides Synthetische het Menselijke Lichaamsbescherming samengesteld-157 CAS 137525-51-0 van het de Groeihormoon

Voltooide enkel een orde met Peter en zijn dienst is A+++. Ik heb het elders op de raad gepost. Ik deed een het serumtest van GH met zijn GH en het komt meer 30, gekke hoge score voor 10iu terug.

—— Ricky Rodrig van de V.S.

Was en ben ZEER, ZEER geïmponeerd met Peter. Buitengewone mededeling en algemene klantenservice!! A+++++. absoluut zaken met u zal doen.

—— Trevor Maki van het UK

Ik ben online Chatten Nu

Spier de Bouwpeptides Synthetische het Menselijke Lichaamsbescherming samengesteld-157 CAS 137525-51-0 van het de Groeihormoon

China Spier de Bouwpeptides Synthetische het Menselijke Lichaamsbescherming samengesteld-157 CAS 137525-51-0 van het de Groeihormoon leverancier

Grote Afbeelding :  Spier de Bouwpeptides Synthetische het Menselijke Lichaamsbescherming samengesteld-157 CAS 137525-51-0 van het de Groeihormoon

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: SGH
Certificering: GMP, ISO9001,BRC,KOSHER
Modelnummer: 137525-51-0

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10vials (1kit)
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Discreet pakket of foiled zak of pak als verzoek van de klant
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 10000vials/month
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 137525-51-0 Synoniemen: BPC
Vorm: gevriesdroogd poeder Gebruik: Lichaamsbescherming
kleur: witte Opslag: -20C

Cas Nr 137525-51-0

 

Synoniemen: Bpc-157

Moleculaire Formule: C62H98N16O22

Mw: 1419.53

Opeenvolging:

GEPPPGKPADDAGLV

 

Zuiverheid: >98%

Bacteriële Endotoxins: < 5EU="">

 

Inleiding:

 

BPC 157 (Lichaamsbescherming samengesteld-157) is een pentadecapeptide uit 15 aminozuren wordt samengesteld dat. De aminozurenopeenvolging in BPC 157 is gelijkaardig aan een gedeelte van de menselijke BPC-aminozuuropeenvolging. Menselijke BPC wordt gevonden in het maagzuur. De experimenten hebben dat BPC 157 het helen van wonden verbetert, met inbegrip van pezenwonden zoals transected Achilles pezen van ratten aangetoond. Het doel van deze studie was het waarschijnlijke mechanisme te onderzoeken dat BPC 157 gebruikt om het helende proces in een verwonde pees te versnellen.

 

De studie gebruikte groep twee pees explants van welke één groep in een BPC 157 bevattend middel werd gecultiveerd terwijl de andere groep in het middelgrote ontbreken BPC 157 werd gecultiveerd. Deze culturen werden daarna onderzocht voor de uitlopers van peesfibroblasten. Dergelijke uitlopers vermelde peesregeneratie. De resultaten openbaarden dat de uitloper van explants beduidend in de cultuur versneld werd die BPC 157 in vergelijking tot de cultuur bevat die BPC 157 niet heeft.

 

Ook, toonde een MTT-analyse aan dat BPC 157 direct geen cellulaire proliferatie in een cultuur van rat-afgeleide Achilles pees beïnvloedt. Nochtans, toonden de resultaten ook aan dat BPC 157 beduidend de overleving van cellen onder oxydatieve spanning verhoogde. Voorts toonde de Transwell-analyse van de filtermigratie dat BPC 157 beduidend verhoogde fibroblastmigratie in vitro op een dose-dependent manier. Voorts versnelde BPC 157 de verspreiding van de fibroblasten in cultuurschotels op een dose-dependent manier.

 

 

BPC 157 heeft een sterke anti-inflammatory activiteit in zowel scherpe als chronische ontstekingsmodellen. In feite, stellen de voorlopige resultaten in klinische proeven voor dat BPC 157 een belangrijk therapeutisch hulpmiddel voor de behandeling van ontstekingsdarm disease.BPC 157 kan worden werd getoond om wond het helen te versnellen en een duidelijk angiogenic effect te hebben. Bovendien vergemakkelijkt het beduidend het helen van beenbreuk bij ratten. Dit peptide stelt ook een osteogenic effect tentoon beduidend verbeterend het helen van segmentaal been defect.BPC 157 versnelt het helen van transected rattenachilles pees en transected ratten quadriceps spier.

 

 

Toepassing

 

Stabiele maagpentadecapeptide BPC 157 (GEPPPGKPADDAGLV, M.W. 1419) kan de nieuwe drugstal in menselijk maagzuur zijn, efficiënt zowel in de hogere als lagere GI landstreek, en vrij van bijwerkingen. BPC 157, naast een antiulcereffect efficiënt in therapie van ontstekingsdiedarmziekte (IBD) (PL 14736) tot dusver slechts in klinische fase II wordt getest, heeft een zeer veilig profiel, en stelde een bepaald gekronkeld helend effect tentoon.

 

Het heeft ook getoond om met geen-saystem-Nr in wisselwerking te staan, dat endoteelbescherming en angiogenic effect, zelfs in streng geschade voorwaarden biedt (d.w.z., bevorderde het uitdrukking van vroege de groeireactie 1 gen verantwoordelijk voor cytokine en de generatie van de de groeifactor en vroege extracellulaire matrijs (collageen) vorming (maar ook zijn de groeifactor 1 van de onderdrukkerszenuw - een band eiwit-2)), belangrijk om strenge complicaties van geavanceerd en slecht gecontroleerd IBD tegen te gaan.

 

Hopelijk, wijzen de lessen van dierlijke studies, in het bijzonder het geavanceerde intestinale anastomosis helen, het omgekeerde korte darmsyndroom en fistel helen op de hoge betekenis van BPC 157s in verdere IBD-therapie. Ook die, kan dit steunende bewijsmateriaal (d.w.z., geen toxisch effect, negatieve grenstest, bereikte niet LD1, geen bijwerking in proeven) de problemen algemeen tegengaan in het gebruik van peptidergic agenten, in het bijzonder op lange termijn gebruikt die worden uitgeoefend.

 

 

 

 

Verwante producten:

Peptides Proteïnen Steroïdenpoeder
Ghrp-2 IGF-1 LR3 17a-methyl-1-testosteron
Ghrp-6 IGF-1 LR3 Anastrozole (Arimidex)
Cjc-1295 met DAC IGF-1 DES Boldenone
CJC-1295 GEEN DAC Follistatin Boldenone undecylenate (EQ)
HGH176-191 HGH Clomiphenecitraat (Clomid)
PT-141 HCG Tamoxifencitraat
Thymosin β4 (TB500) EPO Nolvadex
Ipamorelin HMG Sildenafil (Viagra)
Melanotan-ii (MT-II)   Tadalafil (Cialis)
Melanotan-i (MT-I) SARM Letrozole (Femara)
Pin-MGF Mk-2866 (Ostarine) Exemestane (Aromasin)
MGF Andarine (S4) Formestane
Hexarelin GW-501516 (Cardarine) Mesterolone (Proviron)
Sermorelin S-23 Methandrostenolone (Dianabol)
Triptorelin Lgd-4033 (Ligandrol) Methenoloneacetaat
Gonadoreline Lgd-3303 Methenolone Enanthate
Selank Mk-677 (Ibutamoren) Turinabol
Bpc-157 SR9009 Nandrolone decanoate
Oxytocin SR9011 Nandrolone phenylpropionate
DSIP RAD140 Oxymetholone (Anadrol)
GHRH Yk-11 Ruwe Stanozolol (Winstrol)
Tesamorelin Aicar Micronized Stanozolol (Winstrol)
Epitalon Laxogenin Oxandrolone (Anavar)

 

 

 

Contactgegevens
Jiangsu Biostronger Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)